dimarts, 17 de març del 2009

ITÀLIA, ALEMANYA I FRANÇA

Encara recorde aquells dies on els espanyols, gràcies als valencians i a alguns catalans i vascs, erem majoria. Però ara, estem atrapats entre la dolçor mediterrànea de les italianes (els italians per a mi no tenen dolçor ninguna, :P), la extrema puntualitat i seriositat dels alemanys (I'm waiting here 3 minuts!!!) i la patriocitat francesa (vive le France!). No obstant m'agrada aquesta varietat. Moltes anècdotes i incomprensions ocurreixen constantment.A més, als italians quasi quasi els entén i als francesos no tardaré molt. Lo dels alemanys crec q ho deixaré per una altra època, jeje.

Sense més dil·lacions passe a contar la festa del dissabte. Ahi va:
El dissabte vàrem ser convidats a la inaguració d'un pis per part d'uns italians. Clar, no ens vam poder negar i tinguérem que acceptar la invitació. La festa començava a les 9.30, hora més que acceptable tenint en compte els precedents. No sé ben bé perquè, els italians (estudiants de disseny) van nomenar a la festa la "red party". Dic açò perquè suposadament teniem que vestir algo roig però quasi ningú dels que hi havia allí vestia de roig, però bé.
Arrivàrem a la casa i començàren les presentacions,típic. També ens presentaren a un tal pascuale, un peix prou ridiculet que tenien per alli.
La festa va seguir el transcurs normal que totes les festes segueixen: parlar, menjar, beure algo. Cap a les 2 o per ahi ens n'anarem a la disco. Allí lo típic, fer el gamba per ací, fer el gamba per allà.

El diumenge, aní a jugar a basket, he de dir que m'estic fent prou conegut per la zona basket d'ací el campus,no obstant sóc l'únic no xino, i a més jugue de categoria, jaja. Ja m'han dit varios que volen fer un equip i que si vull anar amb ells. Ja m'ho pensaré.

El dilluns no va passar res interessant. Simplement una cosa graciosa. Estava en el curset de xinés i en el descans, se'n venen giudditta i chiara i em diuen: "Pascuale is dead". I jo digué: "Ohhhh!! what's a pitty" mentre pensava qui collons era pascuale. Si, esteu en lo cert, Pascuale era el peix!!!!! Es veu que algú li tirà cervessa o algo i el matà!!! Les xiques estaven prou disgustades, no se ben be perquè. De tots els peixos que es poden tindre, tenien el més ridículet, supose que l'apreciarien.

Altra cosa interessant: del 25 de març al 30 de març me'n vaig a Hainan!!!! ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Alguns diuen que és el hawai de xina, altres que és més paregut al caribe. Donat que no he estat ni en el caribe ni en hawai, no podré dir-vos a què es pareix. Però tranquils, us la descriure per a que es feu una idea!

La broma del dia: (és un poc cruel, jejeje)

Q: What does a blond say after making love?
...
...
...
A: "Thanks guys..."

2 comentaris:

  1. molt rebé tot el que ens contes. fa molta gràcia... incloent que Pascuale estirara la pata (que "is a pitty" i "what a pitty" però mai "what's a pitty") en fi, ja seria ridícul -que no ridículet, senyor superior!- el puto peix eixe per a que algú li tirara cervesa, saque o salfumant barrejat amb lleixiu...!
    una abraçada...

    ResponElimina
  2. no he entes el xiste. pel q fa al demés,molt bébono, continúa així.

    ResponElimina