diumenge, 10 de maig del 2009

CAP DE SETMANA ESPECTACULAR!





























Fotos a l'hostal de hangzhou!


Com ja vaig dir en el post anterior, el dijous i divendres passat vaig anar de viatge a un poblet (6.6 milions d'habitants) prop de Shanghai, Hangzhou.e Anarem cap alla tota la tropa del pis més la familia de Raul. El poblet no va estar mal, tenia un llac grandíssim que tardaves 6 hores en reodejar-lo tot, evidentment, com ja sabeu tots, els de València capital no els agrada caminar, així que agàfarem una drecera i vàrem acabar en 1.5 hores! Tot el demés foren temples budistes i pujar a la muntanya per a veure les vistes.
Però ara anem a parlar de l'hostal, i més concretament de la camarera i els cuiners. Els cuiners, millor que no els haguérem vist, tenien més merda que rambo quan no sentia les cames! La qüestió és que quan hi ha gana va tot cap a dins! Apart d'aixo igual demanaves a les 9 i cap allà les 10 t'ho portaven, un espectacle lo que tardaven en fer un puto sandwich!!!!
De la camarera, doncs que he de dir, la xica era simpàtica i agradable, però estava més amparrà!! No va hi haure ningún dia que no s'equivocara en lo que haviem demanat, o el que és pitjor, que li s'oblidara! Apart d'això, si en el menú posava sandwich de ou, bacon i lletuga, i li deies: "hey, jo el vull sense lletuga", això ja era un escàndol, ahi ja es tornava loca perduda!
En general, va ser un bon viatget. Dos dies intensos i ben aprofitats.
El dissabte, va ser brutal!!! Hi havia una festa española amb música dels anys 60 en una disco de per aci. Jo en un principi no volia ixir, perquè tinc molta feina, però estaven els tios de Raul, i al final em convenceren per a ixir un ratet i tornar pronte. I lo típic, dia que no vols ixir i ixes, dia que t'ho passes de puta mare. La culpa va ser del lloc on anàrem, ens plantàrem alli, demanàrem una cervessa i booooooooooouuuuuuuuuummmmmmmm, 50 yuan. Açò va fer que anàrem al 24 hores del costat, on la cervesa costava 5 yuan, i començàrem a beure alli. La nit va anant fent-se més i més interessant, fins al punt que a la 1.30 s'acabà la festa española i decidirem anar a un altre lloc, previ pas per el 24 hores, és clar. La nit s'enredrà i s'enredrà i a les 5.30 aparexíem per casa. 5 horetes de son i el diumenge a les 10 en peu, que hi ha que fer feina!!

1 comentari:

  1. això de les camareres emparraes, cuina sospitosament bruta i lentitud... em sona molt molt molt!

    ResponElimina